Αρχική » Ακύρωση Παραγγελίας

Στο Premium Toys προσπαθούμε πάντα τα προϊόντα μας να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πιο απαιτητικού πελάτη και κυρίως στις ανάγκες των αγαπημένων μας παιδιών. Σε περίπτωση όμως που μετανιώσετε για κάποια παραγγελία σας, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ακύρωση της παραγγελίας σας.

 
 

Η ακύρωση της παραγγελίας σας είναι εφικτή στις παρακάτω περιπτώσεις:

α) Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, και κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι αγορών πατώντας το εικονίδιο άδειασμα καλαθιού αγορών ή να εισέλθετε στο καλάθι αγορών σας και να αφαιρέσετε μεμονωμένα τεμάχια.

β) Εάν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σας αλλά δεν έχει χρεωθεί η κάρτα σας ή δεν έχει γίνει κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό, και παράλληλα δεν έχει φύγει το προϊόν από τις αποθήκες μας, μπορείτε να μας ενημερώσετε από την ενότητα "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" (Πατήστε εδώ). Επιλέξτε ώς θέμα το "Ακύρωση Παραγγελίας", συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το κείμενο που επιθυμείτε και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει το αίτημα σας.

γ) Εάν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, έχει χρεωθεί η κάρτα σας ή έχει γίνει κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό, αλλά παράλληλα δεν έχει φύγει το προϊόν από τις αποθήκες μας, μπορείτε να μας ενημερώσετε από την ενότητα "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" (Πατήστε εδώ). Επιλέξτε ώς θέμα το "Ακύρωση Παραγγελίας", συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το κείμενο που επιθυμείτε και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει το αίτημα σας. Στην περίπτωση αυτή για λόγους τραπεζικών εξόδων που επιβαρύνεται το Premium Toys χωρίς δική μας υπαιτιότητα, (δηλαδή από παραλαβή και επιστροφή χρημάτων), θα γίνεται μια παρακράτηση 5% επί της αξίας του/των προϊόντος/ων.

 
 

Σε κάθε άλλη περίπτωση το αίτημα ακύρωσης της παραγγελίας σας θα νοείται ως υπαναχώρηση/επιστροφή σύμφωνα με τους αντίστοιχους όρους.