Αρχική » Premium Toys » Εκπαιδευτικά » Τουβλάκια - Κατασκευές » Τουβλάκια Blocki - Πυροσβεστικό Όχημα Διάσωσης
Τουβλάκια Blocki - Πυροσβεστικό Όχημα Διάσωσης
Τουβλάκια Blocki - Πυροσβεστικό Όχημα ΔιάσωσηςΤουβλάκια Blocki - Πυροσβεστικό Όχημα ΔιάσωσηςΤουβλάκια Blocki - Πυροσβεστικό Όχημα Διάσωσης
Τουβλάκια Blocki - Πυροσβεστικό Όχημα Διάσωσης
My Fire Brigade - Αριθμός Κομματιών: 244
Συμβατό με άλλες Μάρκες
Kωδικός 553-KB8053
Δειτε όλα τα προϊόντα της BLOCKi
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Tιμές με Φ.Π.Α.10,49€
Καλώς ήρθατε στον τουβλό-κοσμο BLOCKi 

Τα τουβλάκια BLOCKi μας έρχονται από την Πολωνία και είναι μοναδικά. Ποιοτικά πλαστικά και συνδέσεις που δεν έχουμε ξαναδεί. Τα BLOCKi παρέχουν πολλές ιδέες για δημιουργικό παιχνίδι και θα φέρουν πολλή χαρά τόσο στους μικρούς (3+) όσο και στους μεγάλους δημιουργούς (6+).

Θα τα αγαπήσετε για την ποιότητα κατασκευής, τις ενδιαφέρουσες και ποικίλες σειρές, τις πολύχρωμες συσκευασίες και φυσικά τις ανταγωνιστικές τιμές. 


Συμβατά με άλλες Μάρκες

Τα τουβλάκια BLOCKi έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορούν να συνδυαστούν με τουβλάκια άλλων αναγνωρίσιμων εμπορικών σημάτων.


Για όλα τα γούστα (Αγόρια, Κορίτσια, Προσχολικά)

Τα μεγαλύτερα παιδιά (6+) θα είναι ευχαριστημένα με ενδιαφέρουσες σειρές όπως: Αστυνομία, Πυροσβεστική, Στο εργοτάξιο, Διάστημα, Μεταφορές, Αεροπλάνα, Αποστολή στον Άρη και Star Steward.

Τα κορίτσια έχουν τον δικό τους κόσμο, ο οποίος ονομάζεται Lalilandia (6+). Στη Lalilandia, μπορούμε να βιώσουμε μια περιπέτεια, να πάμε ένα θαλάσσιο ταξίδι ή να περάσουμε μια μέρα στην εξοχή. Τα χρώματα και τα ελκυστικά σύνολα θα φέρουν σίγουρα ένα χαμόγελο στα πρόσωπα των κοριτσιών.

Για τα μικρότερα παιδιά (3+) έχει δημιουργηθεί ο κόσμος των μπλοκ Mubi - μεγαλύτερα τουβλάκια και κομμάτια, ζωντανά χρώματα, συμπαγείς κατασκευές και ενδιαφέρουσες σειρές, μεταξύ άλλων Χαρούμενη Εξοχή, Cheerful Train, Χαρούμενη Φάρμα, Ciuchcia, εργοστάσιο μικρών επίπλων, Fairytale Palace. Τα Mubi επίσης έχουν αυτό ακριβώς που αρέσει στα μικρά παιδιά, να κινούνται να φωτίζουν και να βγάζουν ήχους. 


Το παρακάτω Βίντεο είναι διαφημιστικό για όλη τη σειρά BLOCKi και ΔΕΝ παρουσιάζει το συγκεκριμένο προϊόν.

 

Ηλικία+ 6 Ετών

Διάφορα
Kαταχώρηση