Αρχική » Premium Toys » Αθλητικά » Ποδόσφαιρο » EXIT X-Man Safety Keeper
EXIT X-Man Safety Keeper
EXIT X-Man Safety KeeperEXIT X-Man Safety KeeperEXIT X-Man Safety KeeperEXIT X-Man Safety KeeperEXIT X-Man Safety KeeperEXIT X-Man Safety KeeperEXIT X-Man Safety KeeperEXIT X-Man Safety KeeperEXIT X-Man Safety KeeperEXIT X-Man Safety Keeper
Νέο Προϊόν
EXIT X-Man Safety Keeper
EXIT X-Man Σήμανση Ασφαλείας Πολλαπλής χρήσης στο δρόμο ή στο παιχνίδι
Σημαιάκι,Ανακλαστικά Αυτοκόλλητα,Ρυθμιζόμενα Άκρα
Kωδικός 18.00.10.00
Δειτε όλα τα προϊόντα της Exit Toys
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
Tιμές με Φ.Π.Α.74,99€

Το X-man Safety Keeper είναι ένα εξαιρετικά ωραίο, πρωτότυπο και εντυπωσιακό προϊόν στην οικογένεια EXIT! Ο X-man έχει μια σκληρή και εντυπωσιακή εμφάνιση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς:

- Προειδοποιεί τους οδηγούς για τα παιδιά που παίζουν σε εξωτερικούς χώρους

- Τερματοφύλακας (αξεσουάρ ποδοσφαίρου)

- Μικρός τοίχος (για την εξάσκηση του σουτ)

Σύσταση ηλικίας: από 3 ετών 


Προειδοποιεί τους Οδηγούς

Τίποτα δεν είναι τόσο σημαντικό όσο ένα ασφαλές μέρος για να παίξουν τα παιδιά. Με το φύλακα ασφαλείας EXIT X-man μπορείτε να προειδοποιήσετε τους χρήστες του δρόμου ότι υπάρχουν παιδιά που παίζουν στην περιοχή. Ο X-man είναι εξοπλισμένος με αντανακλαστικά αυτοκόλλητα και σημαίες που μπορούν να συνδεθούν και στους δύο βραχίονες. Το X-Man είναι κατασκευασμένο εντελώς από ένα εμφανές φθορίζον υλικό, με αντανακλαστικές ακμές, έτσι ώστε να είναι εμφανές ακόμα και στο σκοτάδι. Έτσι κάθε οδηγός μπορεί να το δεί!


Τερματοφύλακας

Το EXIT X-man Safety Keeper είναι επίσης ο φίλος που θα σας προπονήσει στο ποδόσφαιρο. Χρησιμοποιήστε το ως τερματοφύλακα ή ως τοίχο! Θέλετε να εξασκήσετε το σουτ σας ή να βάλετε γκολ; Κανένα πρόβλημα! Τα ρυθμιζόμενα χέρια και τα πόδια του X-Man σας επιτρέπει να το προσαρμόσετε σε οποιαδήποτε επιθυμητή θέση, γεγονός που καθιστά το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό και πιο δύσκολο!


Εύκολο στη Μεταφορά 

Το EXIT X-Man είναι εφοδιασμένο με μια λαβή έτσι ώστε να μπορείτε να τον μετακινήσετε με το ένα χέρι. Η τρύπα στη μέση είναι κατασκευασμένη ειδικά για την τοποθέτηση του X-Man σε λάμπα δρόμου ή σε φράχτη. Επίσης εξυπηρετεί στο να περάσετε την κλειδαριά σας για την αποφυγή κλοπής (δεν παρέχεται κλειδαριά στη συσκευασία). Τέλος επειδή το κάθε πόδι μπορεί να γεμίσει με 2 λίτρα νερού, το EXIT X-Man είναι φαινομενικά σταθερό!


Διαστάσεις

Πλάτος: 718 mm, Ύψος: 865 mm, Βάθος: 470 mm. Ποσότητα ανά συσκευασία: 1 τεμ. Πλάτος συσκευασίας: 530 mm, Βάθος συσκευασίας: 480 mm, ύψος συσκευασίας: 190 mm

Διάφορα
Kαταχώρηση