Αρχική » Premium Toys » Αθλητικά » Ποδόσφαιρο » EXIT Panna Goal Set 2 Προπονητικά Τέρματα 150x60
EXIT Panna Goal Set 2 Προπονητικά Τέρματα 150x60
EXIT Panna Goal Set 2 Προπονητικά Τέρματα 150x60EXIT Panna Goal Set 2 Προπονητικά Τέρματα 150x60EXIT Panna Goal Set 2 Προπονητικά Τέρματα 150x60EXIT Panna Goal Set 2 Προπονητικά Τέρματα 150x60EXIT Panna Goal Set 2 Προπονητικά Τέρματα 150x60
Νέο Προϊόν
EXIT Panna Goal Set 2 Προπονητικά Τέρματα 150x60
ΣΕΤ 2 ΤΕΡΜΑΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Διπλώνουν για Εύκολη Μεταφορά
Kωδικός 41.01.20.00
Δειτε όλα τα προϊόντα της Exit Toys
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
Tιμές με Φ.Π.Α.189,99€

Για όσους γνωρίζουν από ποδόσφαιρο το Panna είναι η τάση στο ποδόσφαιρο του δρόμου. Panna σημαίνει πύλες, που σημαίνει ότι πρέπει να ελιχθεί η μπάλα ανάμεσα στα πόδια του αντιπάλου σας και να διατηρήσετε την κατοχή της.

Με αυτό το σετ συμπαγών, ελαφρών και εύχρηστων τερμάτων EXIT Panna που συμμορφώνονται με το επίσημο μέγεθος Panna, μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι όπου θέλετε. Στο σπίτι σας, αλλά σίγουρα και στο δρόμο!


Εύκολα στη Μεταφορά και Αποθήκευση

Με αυτά τα συμπαγή, ελαφρυά και εύκολα στη μεταφορά EXIT Panna Goals, μπορείτε να παίξετε ποδόσφαιρο οπουδήποτε. Στον κήπο, στο δρόμο ή όταν βρίσκεστε έξω! Και το σημαντικότερο είναι οτι τα τέρματα είναι πτυσσόμενα!


Δίχτυ 

Το δίχτυ είναι πολύ υψηλής ποιότητας και δεν προκαλεί πλέον τον συνηθισμένο φόβο μήπως σκιστεί, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζετε!

Λόγω της κατασκευής του δικτύου, το τέρμα EXIT Panna μπορεί επίσης να είναι κατάλληλο για χόκεϋ (πάγου ή δρόμου).


Πλαίσιο

Το πλαίσιο (D32x1.0mm) είναι γαλβανισμένο και επικαλυμμένο με επίστρωση πούδρας.


Διάφορα
Kαταχώρηση