Αρχική » Premium Toys » Αθλητικά » Ποδόσφαιρο » EXIT Gio Goal 300x100 Προπονητικό Τέρμα
EXIT Gio Goal 300x100 Προπονητικό Τέρμα
EXIT Gio Goal 300x100 Προπονητικό ΤέρμαEXIT Gio Goal 300x100 Προπονητικό ΤέρμαEXIT Gio Goal 300x100 Προπονητικό ΤέρμαEXIT Gio Goal 300x100 Προπονητικό ΤέρμαEXIT Gio Goal 300x100 Προπονητικό ΤέρμαEXIT Gio Goal 300x100 Προπονητικό ΤέρμαEXIT Gio Goal 300x100 Προπονητικό ΤέρμαEXIT Gio Goal 300x100 Προπονητικό Τέρμα
Νέο Προϊόν
EXIT Gio Goal 300x100 Προπονητικό Τέρμα
Τέρμα Ποδοσφαίρου Ιδανικό για Συλλόγους και Προπόνηση
Ροδάκια για Εύκολη μεταφορά
Kωδικός 41.20.10.00
Δειτε όλα τα προϊόντα της Exit Toys
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
Tιμές με Φ.Π.Α.144,99€

Το τέρμα ποδοσφαίρου EXIT Gio 3x1m είναι ένα υψηλού επιπέδου ποιοτικό τέρμα με επαγγελματική, μοντέρνα και δροσερή εμφάνιση. Είναι το ιδανικό προπονητικό τέρμα για κάθε ποδοσφαιρικό σύλλογο, ειδικά σχεδιασμένο για τις junior κατηγορίες. Στην κατηγορία junior στο ποδόσφαιρο υπάρχουν μικρότερες ομάδες με πολλές επαφές με μπάλα, βελτιώνοντας ταχέως τις δεξιότητες και τις τεχνικές αναπαραγωγής των νέων παικτών. Το παιδικό ποδόσφαιρο παίζεται σε μικρότερη έκταση με τέρματα ύψους 300 x 100 cm, όπως και το EXIT Gio.


Πιστοποιήσεις

EN 16579: 2016 


Εύκολο στη Μεταφορά

Το EXIT Gio είναι κατασκευασμένο με δύο τροχούς μεταφοράς, καθιστώντας πολύ εύκολο να μετακινηθείτε από μέρος σε μέρος, ακόμα και για παιδιά. Δεν υπάρχει ανάγκη για ανύψωση. Κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, οι τροχοί είναι διπλωμένοι, επιτρέποντας την ασφαλή και ανθεκτική τοποθέτηση του τέρματος στο γήπεδο.


Εύκολο στη Αποθήκευση 

Τα τέρματα Gio είναι ιδανικά για ποδοσφαιρικούς συλλόγους και για την καθημερινότητα της λειτουργίας τους γιατί μπορούν να απομακρυνθούν γρήγορα και εύκολα χωρίς κόπο. Όπως τα καρότσια των super market, έτσι και τα τέρματα Gio μπορούν να χωρέσουν το ένα μέσα στο άλλο. Με αυτό τον τρόπο γίνεται εξοικονόμηση κατά 75% του χώρου σε σύγκριση με τα παραδοσιακά τέρματα!

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα αυτού του χαρακτηριστικού είναι ότι τα τέρματα μπορούν εύκολα να συνδεθούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας μια αλυσίδα κλειδαριάς. Αυτό αποτρέπει την κλοπή και την ακατάλληλη χρήση.


Δίχτυ 

Το δίχτυ είναι εξαιρετικά ισχυρό, σκληρό και έχει δοκιμαστεί εκτενώς. Μπορεί να αντέξει τη δύναμη των πιο δυνατών σουτ. Επιπλέον, η υφή λεπτών πλεγμάτων διασφαλίζει ότι τα παιδιά δεν μπορούν να ανέβουν, να σταθούν ή να κρεμαστούν στο δίχτυ. Δεν είναι μόνο ασφαλές, αλλά και ωφέλιμο για μια μεγάλη διάρκεια ζωής του διχτυού.


Πλαίσιο

Το μεταλλικό πλαίσιο (o45 x 1,5mm) του EXIT Gio είναι γαλβανισμένο και επικαλυμμένο με ηλεκτροστατική βαφή. Αυτό παρέχει διπλή προστασία από τη σκουριά και προσδίδει στο ποδοσφαιρικό τέρμα εμφάνιση υψηλής ποιότητας.


Διάφορα
Kαταχώρηση