Αρχική » Premium Toys » Αθλητικά » Ποδόσφαιρο » EXIT Finta Goal Τέρμα Ποδοσφαίρου 300x200
EXIT Finta Goal Τέρμα Ποδοσφαίρου 300x200
EXIT Finta Goal Τέρμα Ποδοσφαίρου 300x200EXIT Finta Goal Τέρμα Ποδοσφαίρου 300x200EXIT Finta Goal Τέρμα Ποδοσφαίρου 300x200EXIT Finta Goal Τέρμα Ποδοσφαίρου 300x200EXIT Finta Goal Τέρμα Ποδοσφαίρου 300x200EXIT Finta Goal Τέρμα Ποδοσφαίρου 300x200EXIT Finta Goal Τέρμα Ποδοσφαίρου 300x200
Νέο Προϊόν
EXIT Finta Goal Τέρμα Ποδοσφαίρου 300x200
EXIT FintaGoal 300(W)x200(H)x90(D) cm
Ισχυρό Σύστημα Στήριξης, Μεμβράνη Προπόνησης
Kωδικός 41.07.10.00
Δειτε όλα τα προϊόντα της Exit Toys
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
Tιμές με Φ.Π.Α.319,99€

Βγάλτε γκολ σε στυλ με αυτό το μοναδικό τέρμα ποδοσφαίρου EXIT Finta. Ποιος είπε ότι όλα τα τέρματα πρέπει να είναι λευκά! Αυτό το τέρμα ποδοσφαίρου EXIT Finta συνδυάζει έναν εξαιρετικά στιβαρό σχεδιασμό και την ποιότητα που μόνο η EXIT μπορεί να προσφέρει!

Το τέρμα EXIT Finta, με τις διαστάσεις του 300 (Width) x 200 (Height) x 90 (Depth)cm, είναι το μεγάλου μεγέθους τέρμα ποδοσφαίρου στην γκάμα των τερμάτων της EXIT. Το τέρμα είναι ιδανικό για να τοποθετήσετε στον κήπο αλλά και ιδανικό για συλλόγους ποδοσφαίρου ή σχολεία και προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους! Για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση το τέρμα περιλαμβάνει μια μεμβράνη με στόχους που μπορεί να τοποθετηθεί με μοναδική σταθερότητα στο πλαίσιο και να εξασκηθείτε στο στόχο σας. 


Σύστημα Αγκίστρωσης

Το EXIT Finta ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα τέρματα στο εμπόριο λόγω του σταθερού και φιλικού προς το χρήστη συστήματος αγκύρωσης (με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας). Με αυτή την κατασκευή αγκίστρωσης το τέρμα μπορεί να στερεωθεί σταθερά στο έδαφος, αλλά μπορεί και εύκολα να μετακινηθεί όταν χρειαστεί να κουρέψετε το γκαζόν σας χωρίς δυσκολία.


Συμπεριλαμβάνεται Παραβάν για Προπόνηση με στόχους

Για να βελτιστοποιήσετε τη διασκέδαση και να αναπτύξετε ακόμα περισσότερο τις ικανότητές σας στο ποδόσφαιρο, στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται και ένα παραβάν προπόνησης που προσαρμόζεται στο πλαίσιο. Επιλέξτε έναν στόχο, ετοιμάστε το σουτ και σκοράρετε! (δείτε το σχετικό βίντεο)


Δίχτυ 

Λόγω της πρωτοποριακής κατασκευής (κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας), το δίχτυ υψηλής ποιότητας δεν αποτελεί πλέον άγχος για να διατηρηθεί με οποιασδήποτε δύναμης σούτ σταθερό και ανέπαφο έτσι η διασκέδαση είναι σίγουρη! 


Πλαίσιο

Εξαιτίας του μαύρου γαλβανιζέ πλαισίου επικαλυμμένου με σκόνη, αυτό το τέρμα μοιάζει τόσο κομψό όσο και στιβαρό! Διάμετρος / πάχος χάλυβα: O50 ? 1,5mm.


Διάφορα
Kαταχώρηση