Αρχική » Premium Toys » Αθλητικά » Πατίνια » Star Scooter MI - Stunt Scooter MINI Pro Blue
πατινια παιδικα
πατινια παιδικαπατινια παιδικαπατινια παιδικαπατινια παιδικαπατινια παιδικαπατινια παιδικαπατινια παιδικα
Star Scooter MI - Stunt Scooter MINI Pro Blue
Star Scooter Pro Sport Freestyle
Alu HIC compression, Ultralight ABEC 9 Chrome
Kωδικός SC-110-MI-BLUE
Δειτε όλα τα προϊόντα της Star Scooter
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Tιμές με Φ.Π.Α.99,99€
Όταν οι άνθρωποι της BikeStar αποφάσισαν να κατασκευάσουν αυτό το scooter, είχαν στο μυαλό τους ότι ακριβώς έχει και ένας τυπικός "scooter-άς": την περιπέτεια, την ελευθερία, την κίνηση και πάνω απ'όλα την διασκέδαση. Αν είσαι 5 χρονών και το λέει η καρδιά σου, τότε δοκίμασε αυτό το stunt scooter για να μπείς στον μαγικό κόσμο των stunt scooters από νηπιακή ηλικία!  

 

Footboard: 45cm x 11.5 cm | Ύψος Τιμονιού: 76 cm | Πλάτος Τιμονιού: 52 cm | Βάρος: 3 kg


Aircraft Aluminum 

Η μεγάλη πρόκληση με τα stunt scooters είναι η κατασκευή λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις ευστάθειας και το βάρος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιλέξαμε το 6061 T6 Aircraft Aluminum Treatment, ένα αεροδιαστημικό υλικό για την κατασκευή των σκούτερ μας. Το αλουμίνιο είναι πολύ ελαφρύ - το σκούτερ παραμένει έτσι ευέλικτο και ευκίνητο, ενώ ταυτόχρονα το περίτεχνο φινίρισμα του υλικού εγγυάται την απαραίτητη σταθερότητα σε όλα τα είδη των άλματων και των ακροβατικών.  


Fully integrated headset

Σε αντίθεση με ένα βιδωτό headset, αυτό το σκούτερ έχει ενσωματωμένο λαιμό, όπως θα έπρεπε να συμβαίνει με ένα σκούτερ υψηλής ποιότητας. Αυτό σημαίνει ότι το headset είναι ενσωματωμένο απευθείας στο σκάφος χωρίς επιπλέον κέλυφος ρουλεμάν, διασφαλίζοντας έτσι πιο ακριβές σύστημα διεύθυνσης και μεγαλύτερη σταθερότητα. Ένα ενσωματωμένο headset έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές με τα επαγγελματικά scooter. Η φθηνότερη έκδοση ενός βιδωτού headset έχει το μειονέκτημα, μεταξύ άλλων, ότι το νήμα στο πιρούνι είναι ένα "σημείο θραύσης" και απειλεί να σπάσει το πιρούνι σε περίπτωση υπερφόρτωσης. Αυτός ο κίνδυνος δεν υπάρχει με ένα σκούτερ με ενσωματωμένο headset.


ABEC-9 Bearings & 110mm Wheels

Για ομαλή λειτουργία και χαμηλή αντίσταση έχουν χρησιμοποιηθεί σφαιρικά ρουλεμάν υψηλής ποιότητας ABEC-9, τα οποία είναι εγκατεστημένα σε τροχούς αλουμινίου 110mm - ένας συνδυασμός που σπανίως συναντάται σε σκούτερ σε αυτό το εύρος τιμών! Οι τροχοί αλουμινίου δεν είναι μόνο πολύ ελαφροί και έτσι αποφεύγεται το περιττό βάρος, αλλά ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά σταθεροί και κατάλληλοι για άλματα και ακροβατικά. 


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Πλήρως ενσωματωμένο headset HIC Super Industry

- Πανίσχυρο κυρτό deck ιδανικό για Grind Rails

- Ενισχυμένος κυρτός λαιμός πεταλούδα στα 3 χιλιοστά 6061 αλουμινίου

- Σταθερή ταινία Grip TPR UV-Ray

- CrMo Steel φρένο τύπου flex

- Τροχοί πολυουρεθάνης υψηλής απορρόφησης από αλουμίνιο 110 mm

- Ultralight ABEC 9 Chrome ρουλεμάν

- 2 κομματιών CrMo & αλουμινίου cut out πιρούνι

- 530 χιλιοστά Διεύθυνσης σε 6061 T6 Αλουμίνιο αεροσκάφους με 2 ° backsweep

- Σχεδιασμός αυτοκόλλητων ετικεττών 3D Laser Experience

Eφάπαξ1X99.99
Διάφορα
Kαταχώρηση