Αρχική » Premium Toys » Αθλητικά » Μπάσκετ » EXIT Hoopy Φορητή Μπασκέτα (Άκαμπτο Στεφάνι)
EXIT Hoopy Φορητή Μπασκέτα (Άκαμπτο Στεφάνι)
EXIT Hoopy Φορητή Μπασκέτα (Άκαμπτο Στεφάνι)EXIT Hoopy Φορητή Μπασκέτα (Άκαμπτο Στεφάνι)EXIT Hoopy Φορητή Μπασκέτα (Άκαμπτο Στεφάνι)EXIT Hoopy Φορητή Μπασκέτα (Άκαμπτο Στεφάνι)EXIT Hoopy Φορητή Μπασκέτα (Άκαμπτο Στεφάνι)EXIT Hoopy Φορητή Μπασκέτα (Άκαμπτο Στεφάνι)EXIT Hoopy Φορητή Μπασκέτα (Άκαμπτο Στεφάνι)EXIT Hoopy Φορητή Μπασκέτα (Άκαμπτο Στεφάνι)EXIT Hoopy Φορητή Μπασκέτα (Άκαμπτο Στεφάνι)EXIT Hoopy Φορητή Μπασκέτα (Άκαμπτο Στεφάνι)EXIT Hoopy Φορητή Μπασκέτα (Άκαμπτο Στεφάνι)
EXIT Hoopy Φορητή Μπασκέτα (Άκαμπτο Στεφάνι)
EXIT Φορητή Μπασκέτα
Μέχρι 5 Διαφορετικά Ύψη! Μετακινείται Πανεύκολα
Kωδικός 46.70.10.00
Δειτε όλα τα προϊόντα της Exit Toys
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
Tιμές με Φ.Π.Α.139,00€

Με την μπασκέτα EXIT Hoopy Junior, μπορείτε επιτέλους να αποκτήσετε την μεταφερόμενη μπασκέτα που παντα θέλατε για τα παιδιά από 3 ετών και πάνω! Συνδυάζει την ευκολία στη χρήση, την ποιότητα και το μοναδικό πανέμορφο σχέδιο. 

Σε αντίθεση με άλλες μπασκέτες που χρησιμοποιούν πλαστικό αντίβαρο για νερό, δεν παρουσιάζει προλήματα διαρροών η ζημιών σε περίπτωση πολύ χαμηλών θερμοκρασιών. 

Και φυσικά η εμφάνιση της μπασκέτας αυτής είναι τόσο cool που θα αναβαθμίσει σίγουρα τον κήπο, το γκαράζ σας ή οπουδήποτε αλλού θελήσετε να την βάλετε. 

Τί είναι αυτό που μας αρέσει στο EXIT Μπασκέτα HOOPY JUNIOR:

* Ρυθμιζόμενο ύψος: Μπορεί να προσαρμοστεί σε 5 διαφορετικά ύψη πολύ εύκολα και χωρίς εργαλεία, απλά με μια περιστρεφόμενη βαλβίδα. Τα πέντε διαφορετικά ύψη είναι 165cm / 175cm / 190cm / 205cm / 220cm

* Μεταφέρεται εύκολα: Απλά την γέρνετε ώστε να στερεώνεται μόνο στις δύο μικρές ρόδες του σκελετού της. Στη συνέχεια την σπρώχνετε προς όποια κατεύθυνση θέλετε. 

* Υλικό & Ασφάλεια: Χάρη στο υψηλής ποιότητας χαλύβδινο πλαίσιο, το ταμπλό από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας και το ενισχυμένο στεφάνι εγγυάται χρόνια διασκέδασης! Είναι φυσικά σημαντικό τα πολύ μικρά παιδιά να μπορούν να παίζουν μπάσκετ με ασφάλεια. Για να εξασφαλιστεί αυτή η ασφάλεια, το κάτω μέρος του Hoopy είναι εφοδιασμένο με ένα κλειστό, εύκαμπτο και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες σακίδιο. Σε αυτό το σακίδιο τοποθετείτε τις 2 τσάντες άμμου που παρέχονται και οι οποίες χρησιμοποιούνται ως αντίβαρο (φροντίζετε εσείς για το γέμισμα τους). Αυτό κρατά την μπασκέτα σταθερή και ανθεκτική κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το συνολικό αντίβαρο είναι περίπου 50 kg (συμβουλή: άμμος 25 kg ανά τσάντα άμμου).

 

Διάφορα
Kαταχώρηση