Αρχική » Premium Toys » Αθλητικά » Μπάσκετ » EXIT Galaxy Φορητή Μπασκέτα (Εύκαμπτο Στεφάνι)
EXIT Galaxy Φορητή Μπασκέτα (Εύκαμπτο Στεφάνι)
EXIT Galaxy Φορητή Μπασκέτα (Εύκαμπτο Στεφάνι)EXIT Galaxy Φορητή Μπασκέτα (Εύκαμπτο Στεφάνι)EXIT Galaxy Φορητή Μπασκέτα (Εύκαμπτο Στεφάνι)EXIT Galaxy Φορητή Μπασκέτα (Εύκαμπτο Στεφάνι)EXIT Galaxy Φορητή Μπασκέτα (Εύκαμπτο Στεφάνι)EXIT Galaxy Φορητή Μπασκέτα (Εύκαμπτο Στεφάνι)EXIT Galaxy Φορητή Μπασκέτα (Εύκαμπτο Στεφάνι)EXIT Galaxy Φορητή Μπασκέτα (Εύκαμπτο Στεφάνι)EXIT Galaxy Φορητή Μπασκέτα (Εύκαμπτο Στεφάνι)EXIT Galaxy Φορητή Μπασκέτα (Εύκαμπτο Στεφάνι)EXIT Galaxy Φορητή Μπασκέτα (Εύκαμπτο Στεφάνι)EXIT Galaxy Φορητή Μπασκέτα (Εύκαμπτο Στεφάνι)
EXIT Galaxy Φορητή Μπασκέτα (Εύκαμπτο Στεφάνι)
EXIT GALAXY Φορητή Μπασκέτα
Στεφάνι για Καρφώματα! 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗ
Kωδικός 46.05.11.00
Δειτε όλα τα προϊόντα της Exit Toys
Διαθεσιμότητα: Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Tιμές με Φ.Π.Α.654,90€

Με την μπασκέτα EXIT Galaxy Portable Basket with Dunkring, μπορείτε επιτέλους να αποκτήσετε την μεταφερόμενη μπασκέτα που παντα θέλατε για τα παιδιά από 6 ετών και πάνω! Συνδυάζει την ευκολία στη χρήση, την ποιότητα και το μοναδικό πανέμορφο σχέδιο. 

Σε αντίθεση με άλλες μπασκέτες που χρησιμοποιούν πλαστικό αντίβαρο για νερό, δεν παρουσιάζει προλήματα διαρροών η ζημιών σε περίπτωση πολύ χαμηλών θερμοκρασιών. 

Και φυσικά η εμφάνιση της μπασκέτας αυτής είναι τόσο cool που θα αναβαθμίσει σίγουρα τον κήπο, το γκαράζ σας ή οπουδήποτε αλλού θελήσετε να την βάλετε. 

Τί είναι αυτό που μας αρέσει στο EXIT Μπασκέτα GALAXY PORTABLE WITH DUNKRING:

* Ρυθμιζόμενο ύψος: Μπορεί να προσαρμοστεί σε 5 διαφορετικά ύψη πολύ εύκολα και χωρίς εργαλεία, απλά με μια περιστρεφόμενη βαλβίδα. Τα πέντε διαφορετικά ύψη είναι 230cm / 245cm / 260cm/ 285cm / 305cm

* Μεταφέρεται εύκολα: Απλά την γέρνετε ώστε να στερεώνεται μόνο στις δύο μικρές ρόδες του σκελετού της. Στη συνέχεια την σπρώχνετε προς όποια κατεύθυνση θέλετε. Ακόμα και ένα παιδί μπορεί να την μετακινήσει με αυτό τον τρόπο

* Υλικό & Ασφάλεια: Χάρη στο υψηλής ποιότητας χαλύβδινο πλαίσιο, το πραγματικό ταμπλό και το ενισχυμένο στεφάνι ειδικό για καρφώματα εγγυάται χρόνια διασκέδασης! Είναι φυσικά σημαντικό τα πολύ μικρά παιδιά να μπορούν να παίζουν μπάσκετ με ασφάλεια. Για να εξασφαλιστεί αυτή η ασφάλεια, το κάτω μέρος της μπασκέτας είναι εφοδιασμένο με ένα κλειστό, εύκαμπτο και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες σακίδιο. Σε αυτά το σακίδιο τοποθετείτε τις 3 τσάντες άμμου που παρέχονται και οι οποίες χρησιμοποιούνται ως αντίβαρο (φροντίζετε εσείς για το γέμισμα τους). Αυτό κρατά την μπασκέτα σταθερή και ανθεκτική κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το συνολικό αντίβαρο είναι περίπου 150 kg.

 

Διάφορα
Kαταχώρηση